söndag.

Andra dagen den här veckan som jag äter lunch till frukost, bara för att jag vaknat så sent. Och idag blev det pannkakor till "frukost".
På tal om pannkakor, jag tycker själv att pannkakor är en "efterrätt". Delvis för att det blir sött när man lägger till sylt och för att det delvis inte går att kombinera med grönsaker och annat sidotugg. Men, det är ju bara min åsikt. Dock något jag alltid tänkt på när skolan serverat pannkakor med jordgubbssylt till lunch.
Jag har inte orkat göra så mycket idag annars, har lyckats trots allt att plugga lite teori inför körkortet..
Lunch/Varmrätt eller Dessért/Efterrätt?
(Bild: google)

fredag..

Att man fortfarande kan vara trött trots att man sovit till lunch, vilket jag inte gjort på hela sommaren. Brukar alltid gå upp vid 9-10 vanligtvis. Har sytt på väskan som jag påbörjade igår, den är snart klar. Har fäst fast nitar och det är bara öljetterna som är kvar att hamra fast. Och såklart är väskan i min favoritfärg: svart.. Svart, läder, och nitar is the shit.. you know..

...

Undrar vad dagen har att erbjuda? Det återstår att se..

inlägg nummer 2..

Tänkte passa på att vara duktig och skriva ett inlägg nummer två här i bloggen för idag. Nå, vad har jag haft för mig? Byggt ihop ett modellflygplan, en Tomcat. Och det har tagit upp mestadelen av min dag, och den är inte färdig än.. *suck* Får se när jag orkar göra klart den, är helt spänd i ryggen nu efter att ha suttit 6-7 timmar med allt målande, limmande och monterande..

Onsdag?

Godmorgon.. det är viss onsdags idag. Under sommaren är det alltid rätt svårt för mig att veta vilken veckodag det är. På sätt och vis är det ju bara lördag och söndagar utan några upptagna veckodagar då man har jobb/skola?
Igår såg syrran och jag på bio. Filmen "Killers" med Katherine Heigl och Ashton Kutcher. Rätt bra film som bjöd på många goda skratt. Hon som satt bredvid mig (någon som jag inte kände)var bara för bra, varje gång hon såg Ashton tillexempelvis utan tröja så hoppade hon till och började skratta. Antar att hon hade en kändis crusch (eller hur det nu stavas) på honom..
Ha en bra onsdag, i will. Min namnsdag idag (enligt den finska kalendern), mitt namn har de ju inte i kalendern här i sverige.

god morgon.

Det blev en rätt lång natt i går som jag vred och vände på mig vaken utan att jag lyckades att somna. Till slut hittade jag knepet genom att räkna till 60 (1 minut), och se hur lång tid det tog efter att jag räknat klart för klockan (efter att ha räknat klart) att byta minuttal. Haha. svårt att förklara och ännu svårare för att jag är halvt trött. Låt oss säga att jag kollade hur bra jag hade koll på hur lång tid det hade gått, utan att kolla på klockan på riktigt. :P

dags igen?

Usch, sommaren håller på att ta kål på mig. Har aldrig känt mig mer nere än nu, fett osocial och jätte trött. Inte får jag steka i solen heller, så brännan jag fått hittills kommer jag få behålla till nästa sommar. Och den är inget att skryta med.  
Det kanske är dags att börja blogga igen kanske? Inget jag kan lova dock, känns som om jag inte orkar göra något på sistone. Sen sist jag bloggade har det hänt en hel del faktiskt. Har varit på Åland med min kompis Angelica. På onsdag morgon kom jag tillbaka ifrån Finland. Träffade på en hel del släktingar där, rätt kul faktiskt trots att bilfärden över via Haparanda inte var lika uppmuntrande. Får se hur jag ska fördriva tiden nu resten av timmen, dagen, månaden, sommaren...

RSS 2.0